Balzaminis grybų padažas

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Balzaminis grybų padažas
Balzaminis grybų padažas
Autorius apie receptą: Šį padažą paruošti nesudėtinga, tik reikės šiek tiek kantrybės iki kol balzamiko actas verdamas nugarins intensyvų aromatą. Tuomet šiuo padažu liks tik gardinti Šį padažą paruošti nesudėtinga, tik reikės šiek tiek kantrybės iki kol balzamiko actas verdamas nugarins intensyvų aromatą. Tuomet šiuo padažu liks tik gardinti mėgstamas salotas. Pagardina kiekvieną kąsnelį! (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų balzaminio acto
100 gramų baravykų (arba rudmėsių ar voveraičių)
20 gramų krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grybai pasmulkinami norimo dydžio gabalėliais.
2.
Balzaminis actas supilamas į prikaistuvį, dedami grybai ir viskas kaitinama ant didelės ugnies (neuždengus) apie 30 minučių iki sutirštėja ir nugaruoja acto rūgštumas.
3.
Sudedami smulkinti krapai.
4.
Padažą pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
5.
Šis padažas labai tinka su švelnaus skonio salotomis. Aš jį tiekiau su šiomis šviežių baravykų salotomis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital