Kopūsto galvą dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir nulupame lapus.
Kiaulienos faršą sumaišome su virtais ryžiais, prieskoniais, pakepintu svogūnu.
Dedame kiaulienos faršo ant kiekvieno kopūsto lapo ir susukame. Balandėlius pakepiname iš abiejų pusių aliejuje ar svieste.
Tuomet sudedame į puodą su vandeniu.
Verdame 15 minučių. Supilame grietinėlę, įberiame prieskonių ir verdame dar apie 15 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)