Baklažanų kepsneliai su aguročio spageti

AUTORIUS:
Meja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Baklažanų kepsneliai su aguročio spageti
Autorius apie receptą: Nei gramo mėsos. Nei gramo mėsos. Meja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas baklažanų
70 gramų avižinių miltų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas česnako
3 lapeliai baziliko lapelių
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Garnyrui:
1 vienetas aguročio
10 gramų obuolių acto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupkite svogūną ir česnaką, susmulkinkite ir pakepkite ant aliejaus keptuvėje.
2.
Susmulkinkite kubeliais baklažaną ir pakepkite keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.
3.
Apkeptas daržoves sudėkite į maisto trintuvę, suberkite prieskonius, avižinis miltus ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos masės. Kepimo popieriumi išklotoje skardoje iš masės formuokite šaukštu blynelius.
4.
Kepkite 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
5.
Garnyrui aguruotį supjausčiau specialia pjaustykle. Paskaninau obuolių actu, druska. Prie blynelių tinka grietinė arba natūralus jogurtas. Skanaus!
AUTORIUS: Meja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital