Baklažano braunis be kvietinių miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Baklažano braunis be kvietinių miltų
Baklažano braunis be kvietinių miltų
Baklažano braunis be kvietinių miltų
Autorius apie receptą: Šokoladinis išties dieviško skonio ir baklažano čia tikrai niekas neįtars. Šokoladinis išties dieviško skonio ir baklažano čia tikrai niekas neįtars. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai baklažanų
200 gramų juodojo šokolado
2 vienetai kiaušinių
100 gramų maltų migdolų
100 gramų cukraus
2 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baklažanus nulupame ir supjaustome. Dedame į puodą ir išverdame. Nupilame vandenį.
2.
Kakavą sumaišome su kepimo milteliais. Šokoladą sulaužome.
3.
Dedame baklažanus į trintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Sudedame laužyta šokoladą ir maišant ištirpiname baklažanų masėje. Dedame kiaušinius ir cukrų, išmaišome. Suberiame maltus riešutus, druską, kakavą sumaišytą su kepimo milteliais, viską gerai išmaišome.
4.
Į kepimo skardelę tiesiame kepimo popieriaus ir supilame tešlą.
5.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min arba, kol pyragas iškeps. Atvėsiname kepimo skardoje ir tuomet pjaustome.
Patarimai:
Kepimo laikas nurodytas 40 min, bet aš kepiau ilgiau, nes labai bijojau to drėgnumo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital