Azijos skonių įkvėptas dešrainis pagal Orijų Gasanovą

AUTORIUS:
Orijus Gasanovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Azijos skonių įkvėptas dešrainis pagal Orijų Gasanovą
Azijos skonių įkvėptas dešrainis pagal Orijų Gasanovą
Azijos skonių įkvėptas dešrainis pagal Orijų Gasanovą
Azijos skonių įkvėptas dešrainis pagal Orijų Gasanovą
Azijos skonių įkvėptas dešrainis pagal Orijų Gasanovą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai karštai rūkytų dešrelių (naudojau „Biovela“ MANGO WASABI)
4 vienetai dešrainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD)
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas sezamų aliejaus
1 šaukštas klevų sirupo
0.5 stiklinės raudongūžių kopūstų (smulkintų)
0.5 stiklinės raudonosios paprikos (kubeliais pjaustytos)
0.5 stiklinės morkų (tarkuotos)
0.5 stiklinės kalendros (smulkintos, šviežios)
1 šaukštas chalapos paprikos (smulkintos)
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
Padažui:
2 šaukštai riešutų sviesto
2 šaukštai žemės riešutų
1 šaukštas sojos padažo
0.5 šaukšto ryžių acto
0.5 šaukšto pomidorų padažo (naudojau „Hellmans“)
0.5 šaukšto garstyčių (naudojau „Hellmans“)
0.5 šaukšto sezamų aliejaus
0.5 šaukšto aitriųjų paprikų dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į vieną dubenį sudėkite ½ puodelio smulkintų raudonųjų kopūstų, ½ puodelio tarkuotų morkų, ½ puodelio kubeliais pjaustytos raudonosios paprikos, ½ puodelio smulkintos šviežios kalendros, 1-2 v. š. smulkintų chalapos paprikų. Viską apšlakstykite ryžių actu, sezamų aliejumi ir klevų sirupu. Gerai sumaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Paruoškite padažą sumaišę riešutų sviestą, sojų padažą, ryžių actą, kečupą ir garstyčias bei sezamų aliejų. Gerai išmaišę viską pagardinkite raudonųjų čili pipirų dribsniais.
3.
Ant grilio arba keptuvėje paskrudinkite dešreles ir dešrainių bandeles. Bandelę ištepkite padažu, dėkite apskrudusią dešrelę, kopūstų salotas. Viską dar kartelį pagardinkite riešutų sviesto padažu, šviežiomis kalendromis. Serviruojant galite pabarstyti smulkintų sūdytų žemės riešutų.
RECEPTO DRAUGAS: Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital