Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1.5 stiklinės
pieno
0.5 stiklinės
avižinių dribsnių
1 stiklinė
miltų
(apytikriai)
2 vienetai
kiaušinių
1 vienetas
obuolių
2 šaukštai
cukraus
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius dribsnius užpilame pienu ir palaikome apie pusvalandį, kad išbrinktų.
2.
Dedame miltų, kad tuos dribsnius "surištų". Tada įmušam kiaušinius, įtarkuojam obuolį, suberiam cukrų, truputuką druskos ir gerai viską išmaišome. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.
3.
Kepame įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.