Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
200 g cukraus
150 g avižinių dribsnių
0,5 a.š. sodos
1 šaukštas medaus
2 kiaušiniai
250 g margarino VILNIUS kepiniams
6 saujos riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dribsnius sumaišome su miltais, kiaušiniais ir medumi. Ištirpiname margariną, supilame ant masės ir viską išmaišome.
Supilame cukrų, actu nugesintą sodą ir suberiame smulkiai pjaustytus riešutus (gali būti razinos, cukruoti vaisiai).
Viską išminkome, suformuojame kamuoliukus ir juos truputį paplojame, kad būtų plokštesni.
Ištepame skardą margarinu ir dedame kepti sausainius, 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.