Avižinės duonelės su keptais persikais ir vytintu kumpiu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avižinės duonelės su keptais persikais ir vytintu kumpiu
Avižinės duonelės su keptais persikais ir vytintu kumpiu
Avižinės duonelės su keptais persikais ir vytintu kumpiu
Avižinės duonelės su keptais persikais ir vytintu kumpiu
Autorius apie receptą: Ypač minkštos, purios, turtingos tekstūros „Gardėsio“ STREET FOOD avižinės duonelės idealiai tiks lėtiems savaitgalio pusryčiams ir netikėtiems skonių deriniams. Ypač minkštos, purios, turtingos tekstūros „Gardėsio“ STREET FOOD avižinės duonelės idealiai tiks lėtiems savaitgalio pusryčiams ir netikėtiems skonių deriniams. Išmėginkite mažus sumuštinukus – lyg improvizuotas brusketas – su keptais persikais, vytintu kumpiu, mocarelos sūriu ir balzaminio acto kremu. Pridėkite vieną kitą gaivumo suteikiančią šilauogę, iki traškumo ir kvapnumo pakepintų moliūgų sėklų ir saują pikantiškumo suteikiančių gražgarsčių. Galbūt ir atrodo, kad ingredientų daug, bet jie visi tobulai dera tarpusavyje! Sumuštinukai pavyks turtingo ir pikantiško skonio, spalvingi ir labai vasariški. Saulėtiems rytams ar mažiems vakarėliams terasoje – išbandykite! (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai avižinių duonelių (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD)
4 vienetai mocarela sūrio (mažų rutuliukų)
2 saujelės gražgarsčių
1 sauja šilauogių
4 riekelės vytinto kumpio
4 šaukštai kreminio sūrio
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
pagal poreikį balzamiko kremo
pagal poreikį moliūgų sėklų (kepintų)
Viršui:
1 vienetas persikų
1/4 vieneto citrinų
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštelis sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite keptus persikus. Perpjaukite persiką perpus, išimkite kauliuką ir supjaustykite skiltelėmis. Apiberkite skilteles žiupsniu druskos, cinamono, apšlakstykite citrinų sultimis ir klevų sirupu. Išmaišykite.
2.
Keptuvėje ištirpinkite šaukštelį aliejaus. Sudėkite persikų skilteles. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių, kol suminkštės ir gražiai apskrus.
3.
Avižines duoneles perpjaukite į dvi dalis, jei norite, paskrudinkite.
4.
Vidines dalis aptepkite tepamuoju kreminiu sūriu, ant jo dėkite po saujelę šviežių gražgarsčių, ant šių – po porą skiltelių keptų persikų. Ant persikų dėkite po riekelę vytinto kumpio, griežinėliai supjaustytus mocarelos rutuliukus.
5.
Apiberkite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais, apšlakstykite balzaminio acto kremu.
6.
Papuoškite keliomis šilauogėmis, sausoje keptuvėje paskrudintomis moliūgų sėklomis. Patiekite nedelsiant.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital