Aromatingas pomidorinis vištienos ir daržovių troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Aromatingas pomidorinis vištienos ir daržovių troškinys
Aromatingas pomidorinis vištienos ir daržovių troškinys
Aromatingas pomidorinis vištienos ir daržovių troškinys
Autorius apie receptą: Vasara karščiai nelepina, tad dalinuosi troškiniu, kurio paprastai noriu tik tuomet, kai lauke vėsu. Įvairios šakninės daržovės, pupelės, vištiena ir šviežios žolelės Vasara karščiai nelepina, tad dalinuosi troškiniu, kurio paprastai noriu tik tuomet, kai lauke vėsu. Įvairios šakninės daržovės, pupelės, vištiena ir šviežios žolelės - paprasta, bet pamalonina. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos (naudojau šlaunelių mėsą)
400 mililitrų konservuotų pomidorų
400 mililitrų konservuotų pupelių (raudonųjų)
2 vienetai pastarnoko
2 vienetai morkų
2 stiklinės vandens
100 gramų pievagrybių
0.5 vieneto saldžiųjų bulvių
1/4 vieneto salierių
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
šiek tiek mairūno
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šaknines daržoves ir vištieną supjaustyti mažais kubeliais.
2.
Puode įkaitinkite šlakelį aliejaus, dėkite kapotą česnaką, svogūną, papriką. Apkepkite kelias minutes ir sudėkite kitus ingredientus, išskyrus grybus ir šviežias žoleles. Užvirinkite, sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 35 minutes.
3.
Sudėkite pjaustytus pievagrybius ir troškinkite, neuždengiant, dar 10 - 15 minučių, kol sumažės skysčio ir vištiena bus minkšta.
4.
Tiekite apibarstę žalumynais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Morta
2018-11-20 19:41
Gaminau šitą troškinį šiandien, tai ir pomidorų pastos papildomai dėjau, bet jis vis tiek beskonis išėjo. :( ATSAKYTI
Inga
2018-11-21 12:17
Visų receptoriai skirtingi - vieniems norisi intensyvesnio skonio, kitiems - švelnesnio. Labai svarbu česnaką, svogūną ir papriką apkepinti pradžioje, nedėti visų kitų ingredientų iškart, tuomet jie spėja paskleisti stipresnį aromatą ir skonį :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis