Apelsininis biskvitas

AUTORIUS:
Adelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Apelsininis biskvitas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušiniai
200 g cukraus
150 g medaus
3 v. š. aliejaus
50 ml šilto vandens
60 ml apelsinų koncentrato
175 g miltų
1 a. š. Santa Maria kepimo miltelių
1 a. š. kepimo sodos
0,5 a. š. Santa Maria cinamono
Truputį maltų Santa Maria gvazdikėlių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į didelį dubenį sudėti kiaušinius, cukrų, medų, aliejų ir elektriniu maišytuvu vidutiniu greičiu sukti, kol masė bus vienalytė.
Supilti apelsinų koncentratą, vandenį. Miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą, cinamoną, gvazdikėlius sumaišyti ir persijoti. Taip paruoštus miltus elektriniu maišytuvu palengva įmaišyti į paruoštą skystą masę.
Kepimo skardą patepti sviestu ir supilti paruoštą tešlą. Išlyginti ir kepti 180 laipsnių pagal Celsijų  temperatūros orkaitėje apie 75-80 minučių.
AUTORIUS: Adelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital