Autorius apie receptą:
Iš tikrųjų, nemoku žodžiais apsakyti, koks tai skanus, nuostabus ir greitai pagaminamas patiekalas. Man tai buvo tobula vakarienė. Gaila, to kvapo, skonio nemoku perteikti
Iš tikrųjų, nemoku žodžiais apsakyti, koks tai skanus, nuostabus ir greitai pagaminamas patiekalas. Man tai buvo tobula vakarienė. Gaila, to kvapo, skonio nemoku perteikti nuotraukuose, bet tikiu, kad jūs išbandysite tai savo virtuvėje. Šiam patiekalui daug produktų nereikia, o ko reikia, manau, pas visus namuose jų galima bus rasti. Tad dalinuosi puikiu receptu, o jūs gal rytoj pagaminsite savo namuose.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų
kiaulienos nugarinės
4 vienetai
apelsinų
3 šaukštai
sviesto
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulieną supjaustome norimo dydžio riekelėmis, lengvai pamušame.
2.
Keptuvėje ištirpiname gabaliuką sviesto ir apkepiname mėsą iki gražios auksinės spalvos.
3.
Du apelsinus nulupame ir nurenkame kruopščiai baltas pertrvarėles ir susmulkiname. Kai mėsa iškeps, į keptuvę prie mėsos pilame iš dviejų likusių apelsinų išspaustas sultis, beriame druska ir pipirus. Kepame ant stiprios ugnies apie 10 min., vis pamaišant, kol padažas sutirštės.