Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu

AUTORIUS:
Jolita Vienažinskiene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Ant kopūsto kepti kotletai - greita ir skanu
Autorius apie receptą: Kai viskas atsibodę, randi interneto platybėse štai tokį receptuką. Na ką ir pabandome, darau jau ne pirmą kartą, šeimynai patiko, tai galiu ir pasidalinti su jumis. Kai viskas atsibodę, randi interneto platybėse štai tokį receptuką. Na ką ir pabandome, darau jau ne pirmą kartą, šeimynai patiko, tai galiu ir pasidalinti su jumis. Jolita Vienažinskiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 galva kopūstų
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto arba kito mėgstamo)
1 vienetas baklažanų
2 vienetai pomidorų
pagal skonį padažo (pikantiško arba kito mėgstamo)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Mėsai:
800 gramų kiaulienos faršo (arba kito mėgstamo, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
3 skiltelės česnako
1 šaukštas prieskonių maltai mėsai
Padažui:
5 šaukštai pomidorų padažo
5 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Į dubenį dėti faršą, berti prieskonius maltai mėsai. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, berti į dubenį su faršu ir išmaišyti.
3.
Kopūstą supjaustyti storesniais griežinėliais. Baklažaną ir pomidorus supjaustyti griežinėliais.
4.
Padažui į dubenį dėti pomidorų padažą, majonezą ir išmaišyti.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Sudėti kopūsto griežinėlius, pabarstyti druska ir pipirais. Iš faršo rankomis formuoti kotletus, dėti ant kopūsto griežinėlių ir šiek tiek įspausti. Tuomet dėti baklažano griežinėlius, ant viršaus dėti pomidorus, padažą, berti sūrį.
6.
Kepti iki 180 ° C įkaitintos orkaitės viduryje apie 40 min.
AUTORIUS: Jolita Vienažinskiene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital