Agurkų sušiai su lašiša ir kreminiu sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Agurkų sušiai
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės
Agurkų sušiai
Agurkų sušiai
Agurkų sušiai
Autorius apie receptą: Taip, tai nėra tikri sušiai, bet vasarą šie agurkų apgavikai man patinka net labiau už autentiškus sushi suktinukus. Jie gaivūs, greitai paruošiami ir tikrai labai skanūs! Jei Taip, tai nėra tikri sušiai, bet vasarą šie agurkų apgavikai man patinka net labiau už autentiškus sushi suktinukus. Jie gaivūs, greitai paruošiami ir tikrai labai skanūs! Jei nevalgote pieno produktų, kreminį sūrį keiskite avokadu ar humusu, o jeigu norisi veganiškai - vietoje lašišos puikiai tiks tofu gabalėlis. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
4 vienetai agurkų (trumpavaisių, vidutinio dydžio)
100 gramų sūdytos lašišų filė (arba rūkytos)
100 gramų kreminio sūrio
1 sauja sezamo sėklų
Patiekiant:
šiek tiek sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Agurkus nulupame, nupjauname galus ir supjaustome daugmaž 1.5 cm storio griežinėliais.
2.
Išpjauname griežinėlių vidų. Patogiausia tą daryti įrankiu, skirtu obuolio šerdžiai pašalinti, bet tinka ir mažas aštrus peiliukas.
3.
Lašišą supjaustome daugmaž 1.5 x 1.5 cm dydžio kubeliais.
4.
Į kiekvieną agurko griežinėlį dedame po gabalėlį lašišos, o tarpą užpildome kreminiu sūreliu.
5.
Agurkų "sušius" apvoliojame sezamo sėklose. Patiekiame su sojos padažu.
Patarimai:
Jei nevalgote pieno produktų, kreminį sūrį keiskite avokadu ar humusu, o jeigu norisi veganiškai - vietoje lašišos puikiai tiks tofu gabalėlis.
Šiuos sušius patogiausia gaminti ne su riekelėmis pjaustyta lašiša, o su lašišos file. Ji dažniausiai parduodami su oda - ją tiesiog nupjaukite.
Šiuos "sušius" ruoškite prieš pat valgydami, nes ilgiau stovėdamas agurkas pavandenija.
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Liepa
2021-06-18 11:32
O lašiša turi būti žalia ar kepta? ATSAKYTI
Greta
2021-06-21 09:23
Sūdyta arba rūkyta geriausiai tinka :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital