Aguoninis pyragas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Aguoninis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g miltų
100 g cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
200 g sviesto
4 kiaušiniai
100 g aguonų
0,5 citrinos
aliejus
cukraus pudrą
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus. Iš pusės citrinos išspausti sultis. Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas. Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min. Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
andrius
2019-12-21 20:11
Nieko ypatingo is sio pyrago... :(... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital