Žemaičių blynai su grybais

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žemaičių blynai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių
500 gramų grybų
1 galva svogūnų
100 gramų sūrio (Fermentinis )
1 šaukštas sviesto
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
10 gramų druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išvirkite bulves ir sugrūskite arba galite naudoti jau turimą bulvių košę. Į bulvių košę įberkite druskos, pipirų, miltų, smulkiai tarkuoto sūrio, įdėkite sviesto, grietinės, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite. Grybus supjaustykite ir apkepkite aliejuje su druska ir smulkiai pjaustytu svogūnu. Iš košės suformuokite delno dydžio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio uždėkite šaukštą grybų, uždenkite kitu paplotėliu ir sulipdykite kraštus. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Skanaus
AUTORIUS: Svetlana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital