Vištienos vėrinukai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Vištienos vėrinukai
Vištienos vėrinukai
Vištienos vėrinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 gabaliukai vištienos file;
1 vidutinio dydžio morka;
1 geltonoji paprika;
1 raudonoji paprika;
keli griežinėliai cukinijos;
1 svogūnas;
8 plonų šoninės gabaliukų;
1 šaukštelis vištienos prieskonių;
Druska ir pipirai;
3 šaukštai aliejaus kepimui;
1 šaukštas citrinos sulčių.
Padažas
2 valgomieji šaukštai citrinos sulčių;
0,5 stiklinės daržovių sultinio;
1 obuolys;
1 valgomasis šaukštas medaus;
truputis juodųjų pipirų;
1 arbatinis šaukštelis kario.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos file pabarstome vištienos prieskoniais ir apvyniojame šoninės gabaliukais. Morką nuskutame, supjaustome skrituliukais ir dedame į verdantį vandenį virti apie 3 minutes. Saldžiąsias paprikas išvalę supjaustome gabaliukais. Svogūnus pjauname į 8 dalis. Ant iešmo suverti po 2 gabaliukus mėsos, tarp jų komponuoti paprikas, morkas, cukinijas ir svogūnus. Iešmelius pabarstyti druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis. Vėrinukus kepti keptuvėje 8-10 minučių, retkarčiais pamaišant. Galima kepti ir orkaitėje arba lauko kepsninėje. Gaminame padažą. Į puodą įpilti 1 šaukštą citrinos sulčių ir sultinį, įdėti ten nuplautą, nuluptą be sėklų obuolį ir virti, kol obuolys suminkštės. Tuomet dėti medaus, likusį šaukštą citrinos sulčių, įberti šiek tiek pipirų ir kario. Viską gerai išmaišyti, jeigu reikia pasmulkinti su blenderiu ir patiekti su vištienos vėrinukais. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital