Veganiška užkandžių lenta

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Veganiška užkandžių lenta
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Veganiškai lentai puikiai tinka Jūsų mėgstami augalinės kilmės pagardai, užtepėlės, daržovių lazdelės. Veganiškai lentai puikiai tinka Jūsų mėgstami augalinės kilmės pagardai, užtepėlės, daržovių lazdelės. Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
80 gramų alyvuogių (naudojome asorti)
100 gramų humuso (naminio receptą rasite čia)
100 gramų veganiškas sūris (naminio receptą rasite čia)
3 vienetai salierų stiebų
2 vienetai agurkų
1 sauja morkų
1 sauja migdolų
4 vienetai žaliosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į indelius dedame humusą, konservuotas alyvuoges, pjaustytą veganišką sūrį ir išdėliojame skirtingose lentos vietose - taip paskirstome didesnės maistinės vertės ingredientus proporcingai lentoje.
2.
Agurkus supjaustyome pailgomis riekelėmis, saliero stiebus supjaustome maždaug 10 cm igio lazdelėmis. Jei naudosite dideles morkas, jas taip pat supjaustykite. Visus ingredientus išdėliojame lentoje ir tiekiame!
Patarimai:
Ingredientų kiekius ir proporcijas keiskite pagal savo norus ir šaldytuvo turinį.
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital