Vaisinė „Pascha“

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Vaisinė „Pascha“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g varškės
100 ml grietinėlės ar pieno (kambario temperatūros)
2 persikų (šviežių ar konservuotų)
1 saujos aviečių
15 g   želatinos
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
0,5 l sirupo (tiks nuo konservuotų vaisių)
15 - 20 g želatinos (sirupui sustingdinti)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

15 g želatinos užpilti liesa kambario temperatūros grietinėlė arba pienu ir palikti brinkti apie 15 minučių. Išsipūtus želatinai kaitinti ją garų voneloėje, kol visiškai ištirps. Atvėsinti.

Varškę sutrinti ir elektriniu plaktuvu suplakti su paruošta želatina, cukrumi. Masę sudėti į formą ir padėti į šaldytuvą stingti.

Kiek sustingus masei, į ją gražiai ir negiliai įspausti vaisius ir uogas.

Tada pagaminti sirupą stingimui. Sirupą kaitinti su želatina ir maišyti, kol ji ištirps (neužvirti). Atvėsinti.

Atvėsusį sirupą supilti ant torto viršaus ir vėl padėti stingti.

Skanaus.  

AUTORIUS: Auksė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital