Traškūs virtų bulvių ir morkų kukulaičiai
AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Virtų bulvių kukuliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprasta paruošti ir labai skanu! Dažniausiai valgome su šviežiomis daržovėmis ir grietinės padažu arba prie mėsos patiekalų Labai paprasta paruošti ir labai skanu! Dažniausiai valgome su šviežiomis daržovėmis ir grietinės padažu arba prie mėsos patiekalų Renata
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų morkų (virtų)
300 gramų bulvių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
40 gramų manų kruopų
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek džiūvėsėlių (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir morkas sutrinti grūstuve arba sutarkuoti.
2.
Berkite manus, druskos ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite ir išminkykite.
3.
Drėgnomis rankomis formuokite kukuliukus ir juos apvoliokite džiūvėsėliuose.
4.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
lamaistas.lt rekomenduoja
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis