Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g šonkauliukų
6 laiškiniai svogūnai
2 gabaliukai imbiero
3 v. š. sojų padažo
2 v. š. balto sauso vyno arba šerio
3 v. š. cukraus
250 ml arbatos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite šonkauliukus ir svogūnų laiškus trumpais gabaliukais, apie 5 cm ilgio.
Įkaitinkite kepimo indą su 2 šaukštais aliejaus, sudėkite imbierą ir svogūnų laiškus.
Gerai apkepkite, sudėkite šonkauliukus, užpilkite padažą, apkepkite gerai maišydami.
Sumažinkite ugnį iki mažos, kepkite 45 minutes.
Sudėkite į lėkštę ir patiekite karštus.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital