Rabarbarų pyragas su braškėmis - skanutėlis greitutėlis

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Rabarbarų pyragas su braškėmis
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, gaivus ir vasariškas! Jei valgysite šiltą, tiekite su ledais, jei šaltą - gausiai apiberkite cukraus pudra! Labai skanus, gaivus ir vasariškas! Jei valgysite šiltą, tiekite su ledais, jei šaltą - gausiai apiberkite cukraus pudra! Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
180 gramų miltų
140 gramų cukraus
100 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
10 vienetų braškių
2 vienetai rabarbarų
50 gramų grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, braškes per pusę. Užberkite 2 šaukštais cukraus ir išmaišykite. Palikite, kol gaminsime tešlą. Prieš naudojant nupilkite susidariusį skystį.
2.
Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su likusiu cukrumi iki purumo, tuomet įmuškite kiaušinius, dėkite grietinę, išmaišykite. Berkite miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Supilkite į 24 cm skersmens kepimo formą. Ant viršaus suberkite rabarbarus ir braškes. Paspausdami susmeikite gilyn į tešlą.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje pusvalandį, tuomet patikrinkite mediniu iešmeliu, ar iškepęs. Jei ne, palikite kepti dar kelias minutes ir vėl tikrinkite. Atvėsusį apiberktie cukraus pudra.
AUTORIUS: Giedrė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Enrika
2022-10-24 03:40
Labai lengvai gaminama ir tikrai labai skanus ATSAKYTI
Aliona
2020-06-28 11:00
Skanus pyragas ATSAKYTI
Moteris
2020-06-07 15:41
Ačiū už receptą...skanus, su rūgštele...drėgnas...Pats tas:) ATSAKYTI
Adriana
2019-06-25 19:20
Tobulas pyragas ATSAKYTI
Rytis
2018-06-07 20:02
Tikrai labai skanus,galima sakyt istirpo vos padejus ant stalo ATSAKYTI
egle
2017-06-16 16:33
Labai labai skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital