Putojančio vyno ir sulčių punšas

AUTORIUS:
Natalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Putojančio vyno ir sulčių punšas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0.5 litro apelsinų sulčių
0.5 litro gazuoto vandens
0.5 litro Alitos putojančio vyno
1 valgomasis šaukštas cukraus
Ledukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į punšo dubenį supilame sultis, vandenį, putojantį vyną ir suberiame cukrų. Suberiame ledukus ir pamaišome. Puošiame ir skaniname įvairiais vaisiais.
AUTORIUS: Natalija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital