Purus obuolių pyragas pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 220)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 220)
Purus obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai obuolių
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė pieno
150 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
šiek tiek cinamono (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą su cukrumi išsukti iki baltumo, nuolat maišant įmušti po vieną kiaušinį, suberti druską, supilti pieną ir įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Viską dar kartą permaišyti ir supilti į kepimo formą, išteptą sviestu ir apibarstytą miltais.
3.
Ant viršaus sudėti skiltelėmis pjaustytus obuolius, apibarstyti cinamonu, dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti 35 - 40 minučių. Iškepus apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (35)
RaKra
2023-02-09 14:51
Geras receptas, tik aš pamažinau obuolių skaičių, o nereikėjo.
Cukraus dėjau perpus mažiau, bet man per saldu vistiek.
Šiandien kepsiu vėl.
Ačiū už receptą :)
ATSAKYTI
Vyliūnė
2022-11-09 17:52
Man kiek kepiau is ivairiu receptu, kepa ir vis neiskepa, sio recepto nemeginau, as manau, kad obuoliai isleidzia daug sulciu ir jis vis atrodo lyg zalias, manau kepsiu be obuoliu, nes kepti po 2-3 val. ir vis atrodo lyg neiskepes, nesamone. ATSAKYTI
Donata
2022-11-04 23:39
Įspūdingai skanus! Tik cukraus pamažinau.. ATSAKYTI
Zuzana
2022-09-27 17:21
O obuolių į vidų prikaišyti netinka? Šeši ant viršaus nelabai tilps.
ATSAKYTI
Aistė
2022-09-28 09:41
Žinoma, dėkite ir į vidų jei norite, bet jei obuoliai nedideli, tilps ir ant viršaus, nes ir nuotraukoje matosi, kad obuolių ten ne vienas sluoksnis uždėtas :) ATSAKYTI
Baiba
2022-02-08 17:50
Nuostabus gavosi, purus ir super skanus. ATSAKYTI
Ausra
2021-10-10 12:07
Turetu buti issamiau parasytas receptas.Sviestas koks? Tirpintas ar kambario temperaturos? ATSAKYTI
Inga
2022-09-19 12:06
Kambario temperatūros :) ATSAKYTI
Tomas
2021-06-27 21:31
Pabandysim! Ačiū ATSAKYTI
Monika
2021-01-24 19:49
Gavosi purus skanus tik gal kiek per saldus ir per riebus ATSAKYTI
regina
2020-11-27 14:21
Aciu uz recepta, tiesiog puiku, gavosi labai skanus. I tesla dar dejau citrinos zieveles ir itarkavau truputuka imbiero. Galima eksperimentuoti su prieskoniais.:):):) ATSAKYTI
G.
2020-09-20 16:51
Pats skaniausias obuolių pyragas kokį teko valgyti! Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ri
2020-09-11 18:49
Pyragas pasakiškas, tik obuolius as įmaisiau į tešlą, ko pasekoj jie visi ant dugno nusedo. Ir kepiau daugiau negu valanda. Naudojau stikline po 250ml. ATSAKYTI
Laima
2020-09-11 16:40
Labai purus gavosi,aciū už recepta ATSAKYTI
As
2019-12-18 15:43
Labai riebus gavosi ir slapias... jokio purumo. Matyt kazka ne taip padariau. ATSAKYTI
Asta
2019-11-13 16:54
Puikus receptas. Pyragas iskepe labai purus. ATSAKYTI
Ineta
2019-11-05 21:57
Man asmeniskai per saldu. As puse normos cukraus dedu. ATSAKYTI
Ineta
2019-11-06 08:54
Bet vyras ir bendradarbes visos isgyre, kad labai skanus. ATSAKYTI
Vida
2019-10-18 16:05
O sviestas koks turi būti, tirpintas ar kambario temperatūros? ATSAKYTI
Dovilė
2019-10-09 19:47
Laba, o palikti jį atvėsti orkaitėje ar išėmus? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital