Mano imbierinukai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
 Mano imbierinukai
 Mano imbierinukai
 Mano imbierinukai
 Mano imbierinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Sviestas - 100 g
Cukrus - 100 g
Medus - 150 g
Kiaušinis - 1 vnt.
Miltai - 400 g
Druska - žiups.
Maltas imbieras - 2 arbat. šaukštel.
Maltas cinamonas - 1 arbat. šaukštel.
Kepimo milteliai - 1 arbat. šaukštel.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukite cukrų ir sviestą, įmuškite kiaušinį, supilkite medų ir gerai sumaišykite. Supilkite persijotus miltus, druską ir kepimo miltelius į sviesto masę ir viską gerai išmaišykite. Tuomet dėkite imbierą ir cinamoną. Suvyniokite tešlą į plastikinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių. Atšaldytą tešlą iškočiokite ant miltuoto paviršiaus į maždaug 0,5 cm storumo lakštą ir formele arba peiliuku išpjaukite sausainius. Sudėkite sausainius į skardą, palikdami tarp jų 1-2 cm tarpus ir kepkite 180 0C įkaitusioje orkaitėje 10-12 min. Ištraukite sausainius iš orkaitės, palikite kiek atvėsti.  Galima daryti ir glajų ir juos gražiai papuošti: sumaišykite cukraus pudrą su truputėliu citrinos sulčių, kol susidarys dantų pastos tirštumo masė. Sudėkite glajų į konditerinį maišelį ir papuoškite sausainius. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital