Lašišos kepsnys

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lašišos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lašišos pjausnių
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai sviesto
2 žiupsneliai prieskonių
Garnyrui:
100 gramų laukinių ir plikytų ryžių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišos pjausnius nuplauti, nusausinti. Paguldyti ant folijos lakšto, apiberti norimais prieskoniais (druska, citrinpipiriai, raudonėlis), uždėti nedidelį gabalėlį sviesto ir užkloti citrinos griežinėliu, apvynioti likusia folija, kad neliktų neužklotų vietų.
2.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje, apie 10 - 15 minučių. Kepimo pabaigoje praskleisti foliją ir porai minučių įjungti ventiliatoriaus režimą.
3.
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės.
4.
Serviruojama su papildomu citrinos griežinėliu.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital