Kepta kalakuto krūtinėlė su garstyčiomis

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Kepta kalakuto krūtinėlė su garstyčiomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kalakuto krūtinėlės
0,25 stiklinės garstyčių grūdelių
1 v. š. alyvuogių aliejaus
druska
malti juodieji pipirai
malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos krūtinėlę įtryniau garstyčiomis, druska bei pipirais ir palikau 30 min. pasimarinuoti. Įkaitinau keptuvėje aliejų, įdėjau kalakutienos krūtinėlę, sumažinau ugnį ir uždengus kepiau apie 15-20 min. Vienai pusei apkepus, apverčiau ir apkepiau kitą krūtinėlės pusę (kepiiau tol, kol krūtinėlės vidurys buvo nebe rožinis ir nesiskyrė sultys iš mėsos). Iškepus patiekiau iš karto su daržovių salotomis. Pabandykite - nenusivilsite! Skanaus!
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital