Imbieriniai vištų sparneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Imbieriniai vištų sparneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 vištų sparnelių,
3 skiltelės česnako,
gabalėlis sirupe marinuotos imbiero šaknies,
3 v. š. nuo imbiero likusio sirupo,
1 v. š. kalendrų sėklų,
2 v. š. tamsiojo sojų padažo,
1 v. š. laimų arba citrinų sulčių,
1 v. š. sezamų sėklų aliejaus,
laimo arba citrinos griežinėlių ir žalumynų papuošti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų.
Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kraštą, kad būtų gražūs trikampėliai.
Sparnelius sudedame į puodą, užpilame paruoštą marinatą ir sumaišome taip, kad jis sparnelius visiškai apsemtų. Laikome šaltai 6-8 valandas.
Sudedame sparnelius ant įkaitintų grilio grotelių, uždengtų folija, ir vartydami kepame 12-15 minučių.
Prieš tiekdami papuošiame laimų griežinėliais ir žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital