Desertas pusryčiams

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Desertas pusryčiams
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g kavos
100 g grietinėlės, liesos
0,5 pakuotės želė, apelsinų
80 g želė - cukraus ,,Multi''
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kavą (nukoštą) užvirti su puse želės - cukraus miltelių. Supilti ant stiklinių dugno.
Grietinėlę užvirti su likusia žele. Kai atvėsta, užpilti ant kavos želės.
Galiausiai užpilti pagal instrukciją paruošta apelsinine žele.
Galima įberti uogų.

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital