Braškių risotto

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Braškių risotto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Sultinys, daržovių, 1.5 litro
Sviestas, 50 gramų
Svogūnai, smulkiai pjaustytas, 1 vienetas
Ryžiai, risoto, 350 gramų
Baltas vynas, sausas, 350 gramų
Braškės, 300 gramų
Grietinėlė, 250 mililitrų
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, šviežiai maltų, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinti sultinį. Sviestą ištirpinti, sudėti svogūną ir maišant kepti ant mažos ugnies, kol suminkštės (maždaug apie 5 minutes). Supilti ryžius, gerai maišyti kol pasidengs sviestu. Užpilti vyną ir pakepti, kol jis išgaruos. Po truputį pilti karštą sultinį ir vis maišyti, kol jį sugers ryžiai. Tada vėl įpilti truputį sultinio. Po dešimties minučių sudėti trintas braškes (dalį palikti papuošimui) ir toliau kepti, kol ryžiai bus beveik minkšti. Supilti grietinėlę, išmaišyti, pagardinti druska, pipirais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
salin lekler
2016-03-30 13:32
Patiekalas sudomino, tačiau nežinau ar drįsčiau taip eksperimentuoti nors šeip mėgstu daryti išradimus su maistu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital