Blyneliai su obuoliais

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Blyneliai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai (10-12 lietinių):
1 l jogurto
500 g miltų
25 g šviežių mielių
2 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio druskos
50 g sviesto, ištirpinto
Įdarui:
500 g nuluptų obuolių
4 šaukštai cukraus
0,5 citrinos
25 g sviesto
1 šaukštas čiobrelių
50 ml brendžio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinius su druska ir cukrumi. Įmaišyti mieles, sviestą, miltus ir jogurtą.
Tešlą palikti 1-1,5 val. Susmulkinti obuolius.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir suberti obuolius, cukrų, čiobrelius. Kaitinti nuolat maišant apie 5 minutes.
Į šiek tiek pravėsusį įdarą įmaišyti citrinos sultis ir brendį. Iš tešlos kepti lietinius kaip įprasta, per visą keptuvės plotį. Įdarą galima dėti ant blynų ir susukti arba patiekti šalia blynų kaip obuolių padažą.
Skanaus Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital