Žuvytės apkepėlė

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 173)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 173)
Žuvytės apkepėlė
Žuvytės apkepėlė
Žuvytės apkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g lydekos file
1 morka
2 bulvės
pusė svogūno galvos
1 arbat. šaukštel. žuvies prieskonių
1 kiaušinis
50 g fermentinio sūrio
pagal skonį druskos ir pipirų
1 valg. šaukštas majoneze
2 valg. šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Bronė
2011-01-12 16:34
Kepiau,bet morkas ir svogūną būtina pakepint,nes jie neiškepa,lieka žalioki.Apkepėlių receptų yra skanesnių.
Aš kepu gana paprastai ir skaniai.Pasūdytą su prieskoniais žuvį sluoksniuoju su stambiai tarkuotomis morkomis ir svogūnais,bet jie turi būt pakepinti su aliejumi.ant viršaus užtepti majonezu ir galima pabarstyt tarkuotu sūriu.kept apie pusvalandį.Skanu ir karšta,ir šalta.Svarbu paprasta ir greit. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital