Žuvis tešloje

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Žuvis tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg menkės
1 lakštas bemielės sluoksniuotos tešlos (pirktos)
1 morka
2 svogūnai
4 v. š. pomidorų padažo
1 kiaušinis
Žuvies prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį įtriname prieskoniais ir paliekame marinuotis. Morką sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti. Baigus kepti įdėti pomidorų padažo ir palikti atvėsti.
Ant tešlos lakštų sudėti žuvį, užpilti padažu. Tešlos šonus įpjauti 1 cm storio juostelėmis. Juosteles užlankstome, kad apsidengtų visa žuvis. Aptepame kiaušinio plakiniu. Kepti 200 C orkaitėje apie 30 min.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital