Į puodą sudėkite žuvies filė (supjaustytą nedideliais gabaliukais), įberkite prieskonių, sudėkite lauro lapelius ir smulkintą svogūną. Virkite apie 10-15 minučių. Žuvį išgriebkite ir sudėkite į indus, kuriuose šaldysite, o sultinį atsidėkite. Iš sultinio išimkite lauro lapelius ir svogūną.
Į sultinį įmaišykite ištirpintą želatiną (100 ml vandens).
Pilkite sultinio ant žuvies, kad tik vos vos apsemtų.
Ant žuvies sudėkite morkų griežinėlius, jei norite - marinuotų agurkėlių gabaliukų, kiaušinio griežinėlius ir žalumynus. Viską užpilkite likusiu sultiniu.
Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)