Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 jūros lydekos
1 morka
300 g žuvies sultinio
20 g želatinos
žalumynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje ant mažos ugnies.
Morką irgi išverdame (galima virti kartu su žuvimi).
Želatiną užpilame šaltu virintu vandeniu, išbrinkiname ir ištirpinę supilame į žuvies sultinį.
Išvirusią žuvį atskiriame nuo kaulų ir nulupame jai odą.
Tuomet žuvį ir morką supjaustome lazdelėmis.
Į formeles įpilame truputį sultinio su želatina, užšaldome, dedame krapų šakelę, susmulkintą žuvį, morką ir vėl užpilame sultiniu.
Kai drebučiai sustingsta, išimame iš formelių, sudedame į lėkštę ir papuošiame žalumynais.