Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
250 gramų | kefyro | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | kvietinių miltų | |
60 gramų | kukurūzų miltų | |
30 gramų | aliejaus | |
1 šaukštelis | sodos (nubraukto) | |
2 žiupsneliai | džiovintų čiobrelių | |
1 žiupsnelis | cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal poreikį | džiovintas rozmarinas | |
Įdarui: | ||
300 gramų | žuvies (virtos greitpuodyje ar troškintos, su prieskoniais) | |
0.5 vieneto | žiedinių kopūstų | |
150 gramų | cukinijų | |
150 gramų | moliūgų (be žievės ir sėklų) | |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
1 vienetas | morkų | |
0.5 vieneto | saldžiosios paprikos | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 sauja | šparaginių pupelių | |
1 sauja | briuselio kopūstų | |
1 pundelis | žalumynų (smulkintų krapų, bazilikų, petražolių) | |
1 vienetas | salierų stiebų | |
pagal poreikį | penkių pipirų mišinio (malto) | |
pagal poreikį | druskos | |
pagal poreikį | maltos kalendros | |
pagal poreikį | persilado prieskonių | |
Kepimui: | ||
20 gramų | sviesto | |
Papildomai: | ||
šiek tiek | sviesto (formai patepti) |