Žiemai marinuoti agurkai su cinamonu

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Žiemai marinuoti agurkai su cinamonu
Žiemai marinuoti agurkai su cinamonu
Žiemai marinuoti agurkai su cinamonu
Autorius apie receptą: Labai skanūs agurkai žiemai. Puikiai tinka sunaudoti didelius agurkus. Iš šio kiekio išeina 7-8 po 0,5 l stiklainiukai. Labai skanūs agurkai žiemai. Puikiai tinka sunaudoti didelius agurkus. Iš šio kiekio išeina 7-8 po 0,5 l stiklainiukai. Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
4 kilogramai agurkų
8 vienetai svogūnų
2 stiklinės cukraus
1.5 stiklinės acto 9%
2 šaukštai druskos
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus nulupti ir supjaustyti stambiomis riekutėmis. Iš stambių agurkų reikėtų išimti sėklas. Jaunų ir nedidelių agurkų nelupau, lupu didelius agurkus, kurių žievelė kieta.
2.
Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti.
3.
Daržoves sudėti į puodą, įdėti 2 šaukštus druskos, išmaišyti ir palikti 2-3 valandoms. Po to vėl viską gerai permaišyti.
4.
Į puodą su agurkais ir svogūnais supilti cukrų, actą, įdėti pipirus ir cinamoną. Viską gerai išmaišyti ir kaitinti iki užvirimo (iki pirmų burbuliukų).
5.
Daržoves su marinatu išpilstyti į švarius, iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukti steriliais dangteliais.
6.
Stiklainius statyti dangteliais žemyn ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital