Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
1 galva | žiedinių kopūstų | |
100 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
1.5 vieneto | pomidorų | |
1 skiltelė | česnako (apytikriai, pagal skonį) | |
1 žiupsnelis | rūkytos paprikos miltelių | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Užpilui: | ||
2 saujos | gražgarsčių | |
0.5 stiklinės | citrinų sulčių | |
0.5 stiklinės | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
1/4 stiklinės | kedro riešutų | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | druskos | |
Įdarui: | ||
pagal skonį | virto kumpio | |
pagal skonį | varškės sūrio | |
pagal skonį | pelėsinio sūrio | |
pagal skonį | brie sūrio | |
šiek tiek | džiovinto raudonėlio | |
šiek tiek | gražgarsčių | |
šiek tiek | kietojo sūrio (tarkuoto) |