Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
8 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
5 šaukštai | kvietinių miltų | |
1.5 šaukštelio | druskos | |
Įdarui: | ||
2 saujos | kopūstų (šiaudeliais supjaustyto, žalesnės dalies) | |
200 mililitrų | konservuotų pomidorų savo sultyse (trintų) | |
1 vienetas | morkų | |
100 mililitrų | vandens | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
50 gramų | sviesto | |
1.5 šaukštelio | cukraus | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | džiovintų krapų | |
pagal skonį | džiovintų petražolių | |
Apvoliojimui: | ||
200 mililitrų | maltų džiūvėsėlių | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | česnako granulės | |
0.5 šaukštelio | džiovintų petražolių |