1.
Pieną truputį pašildyti (kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedengintų), berti cukrų, druską, mieles ir gerai išmaišyti, kad mielės ištirptų ir susidarytų putos (reiškia, mielės atgijo, sureagavo).
2.
Supilti aliejų, įmušti kiaušinius ir vėl gerai išmaišyti. Tada suberti miltus ir išminkyti tešlą.
3.
Iš tešlos suformuoti rutulį. Uždengti rankšluosčiu ir padėti šiltai apie 30 min. (pagal poreikį ilgiau), kad pakiltų.
4.
Įdarui kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Patroškinti keptuvėje su aliejumi. Pagardinti prieskoniais.
5.
Svogūnus smulkiai supjaustyti.
6.
Į keptuvę su šlakeliu aliejaus dėti faršą (šiek tiek palikti krokodilo akims formuoti), svogūną, pomidorų padažą, pagardinti prieskoniais ir patroškinti.
7.
Faršą sumaišyti su kopūstais. Palikti, kad atvėstų.
8.
Kai tešla pakils, iškočioti apie 0,5 cm storio lakštą. Apipjaustyti kraštus, kad būtų stačiakampis. Nuopjovas palikti letenoms formuoti.
9.
Tešlą dėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Stačiakampio viduryje iš įdaro suformuoti pailgą ovalą. Tešlos lakštą įpjauti įstrižomis juostomis taip, kad stačiakampio viršuje ir apačioje liktų neįpjautas plotas - čia bus galva ir uodega. Juosteles iš kraštų po vieną, tai iš vienos pusės, tai iš kitos užlenkti ant įdaro.
Suformuoti galvą, uodegą ir letenas. Įspausti akis iš faršo.
10.
Išplakti kiaušinį ir aptepti pyrago viršų.
11.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.