Vyšninis pyragas su šokoladu

AUTORIUS:
Mantas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Vyšninis pyragas su šokoladu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Glaistui:
50 g. grietinėlės,
200 g. juodojo šokolado,
100 g. sviesto,
1 š. cukraus,
4 a. š. kakavos.
Įdarui:
stikilinė su kaupu vyšnių be kauliuku,
cukrus.
Pyrago masė:
7 kiaušiniai,
300 g. cukraus,
100 g. sviesto,
100 g. cukraus pudros,
300 g. miltų,
4 š. kakavos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pyrago masė: ištrinti sviestą su cukrumi. Kitame inde plakti kiaušinius. Supilti kiaušinius ir sviestą į puodą ir su mikseriu išplakti. Plakant įdėti cukraus pudrą ir kakavą.
Įpilti dalį masės į formą kurioje kepsite, sudėti vyšnias su cukrumi ir užpilti kitą dalį masės. Kepti apie 40-50 min. žiūrėti ar nesudegs.
Šokoladinis glaistas: mažame puodelyje (puode) ištirpinti sviestą, sudėti šokoladą gabaliukais, įdėti cukrų, įpilti grietinėlę. Užkaitinti iki virimo. Ant pyrago užpilti šokoladinį glaistą. Labai skanu su vaniliniais ledais.
skanaus.
AUTORIUS: Mantas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Monika
2018-06-29 14:26
O kokioje temperatūroje reikia kepti? ATSAKYTI
Laura
2018-06-30 18:10
Aš pyragus visada dedu į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, pati tinkamiausia temperatūra pyragams :-) ATSAKYTI
mantautas
2011-11-04 08:42
atsiprašau užmiršau miltus reikia po truputi sudėti kai plakate mikseriu! mantautas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital