Vyniotinis su obuoliais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Vyniotinis su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Įdarui:
5 - 6 obuolių
Cinamono
2 v. š. cukraus

Tešlai:
3 kiaušinių
3 v. š. miltų
3 v. š. cukraus
0,5 a. š. kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Obuolius nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Nuspausti sultis. Galima pagardinti cinamonu ir įberti cukraus.

Tešlai. Kiaušinius išplakti iki putų. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, atsargiai ir kruopščiai išmaišyti.

Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Obuolių įdarą lygiu sluoksniu paskleisti skardoje, paliekant po 3 cm laisvos vietos nuo skardos kraštų . Ant įdaro supilti tešlą, išlyginti paviršių. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėj apie 15 minučių.

Iškepusį pyragą uždengti virtuviniu rankšluosčiu ar kepimo popieriaus lakštu ir apversti. Nuimti kepimo popierių ir biskvitą iš karto susukti į vyniotinį.  Ataušinti.  Supjaustyti ir mėgautis.

P.S. nuotraukoje tokia geltona tešla, nes kiaušiniai iš kaimo :)

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital