Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3-5 nemaži grybai
Šaukštelis miltų
0,5 stiklinės grietinės
Nedidelis gabaliukas fermentinio sūrio
Sviesto arba aliejaus
Druskos
Prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiam patiekalui labiausiai tiktų baravykai. Tačiau gerai ir kitokie. Grybus nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir gerai nuplauti. Nuvarvinti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suversti ten grybus, pasūdyti ir kepti. Kai grybai iškeps, ant jų pabarstyti miltų ir gerai išmaišyti. Supilti grietinę ir pakaitinti iki virimo. Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio, prieskonių. Keptuvę uždengti dangčiu, užgesinti ugnį ir leisti kelias minutes pastovėti, kad sūris ištirptų.