Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis
Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis
Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis
Vokietijos ir Austrijos skonių įkvėptas dešrainis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai dešrainių bandelių (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD)
2 vienetai rūkytos dešrelės (naudojome „Biovela“ BRATWURST)
4 vienetai marinuotų agurkų
50 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai svogūnų dribsnių
1 žiupsnelis cukraus
Kepimui:
pagal poreikį sviesto
Padažui:
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Apkepkite dešreles grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Taip pat paskrudinkite ir dešrainių bandeles.
2.
Gamindami padažą sumaišykite 2 v. š. majonezo ir 2 v. š. garstyčių bei įspauskite 1 a. š. citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite. Keptuvėje su gabalėliu sviesto ir žiupsniu cukraus lėtai maišydami pakepinkite riekelėmis supjaustytą svogūną, kol pradės karamelizuotis.
3.
Bandeles ištepkite padažu, tada dėkite dešreles, ant viršaus raugintus kopūstus, smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, karamelizuotus svogūnus, viską apibarstykite traškiais svogūnais ir apliekite dar trupučiu padažo.
Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital