Autorius apie receptą:
AŠ DIEVINU UŽTEPĖLES – visokias visokiausias. Be jų nepraeina nei vienas vakarėlis ir nei vienas mergaičių susitikimas. Labai rekomenduoju vieno kąsnio užkandėles
AŠ DIEVINU UŽTEPĖLES – visokias visokiausias. Be jų nepraeina nei vienas vakarėlis ir nei vienas mergaičių susitikimas. Labai rekomenduoju vieno kąsnio užkandėles vakarėliams su šia užtepėle!
(...daugiau)(...mažiau)Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas
vištienos krūtinėlės
180 gramų
varškės
2 šaukštai
grietinės
1 šaukštas
grūdėtųjų garstyčių
1 skiltelė
česnako
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūdytame vandenyje išverdame vištienos filė. Galima vištienos filė virti kaip sultiniui, pridėti druskos, pipirų, lauro lapą, svogūną, morką, saliero lapkotį, žalumynų – tuomet po to turėsime puikaus sultinuko.
2.
Gaminame vištienos užtepėlę – į smulkintuvą dedame virtą krūtinėlę, varškę, grietinę, pakeptą česnaką, grūdėtąsias garstyčias, druską, pipirus ir viską sutriname.
Labai skani užtepėlė, ant skrebučių ar tiesiog su duonos lazdelėmis. Aš dar paįvairinimui dalinu kiekį perpus ir į vieną dalį įmaišau saulėje džiovintų pomidorų, tai pavyksta dvi super skanios užtepėlės :)
ATSAKYTI