Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų
vištienos
(malta)
210 gramų
sūrio
( (pvz. čederis))
1 vienetas
kiaušinių
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos faršą gardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
2.
Paimti kepimo popierių. jį aptepti aliejumi. Faršą padalinti į trys lygias dalys. Išeis trys kotletai. Vieną dalį padalinti į lygias dalys. Vieną dalį dėti ant kepimo popieriaus. Gerai, plonai, iki maždaug 3 mm iškočioti. Sūrį sutarkuoti. 1/3 dalį sūrio dėti ant iškočioto faršo. Ant kito popieriaus, sutepto aliejumi, iškočioti kitą dalį gabalėlio. Ir atsargiai uždengti sūrį. (Labai atsargiai, nes faršas gali lengvai trukti ir tada negalėsime kepti. Geriau kartu su popieriumi dėti antrą iškočiotą dalį ant pirmos su sūriu ir atsargiai nuimti popierių. Atsargiai suformuoti kotletą. Jis turi būti plonas.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Popieriaus pagalba dėti kotletą į įkaitintą keptuvę. Pakepinti iš abiejų pusių po 4-5 minutės.
4.
Gaunasi labai skanus kotletas,o paprastai ji galima dėti į mėsainį vietoj paprasto kotleto.