Vištienos kepsneliai su brokolių ir sūrio padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kepsneliai su brokolių ir sūrio padažu
Vištienos kepsneliai su brokolių ir sūrio padažu
Vištienos kepsneliai su brokolių ir sūrio padažu
Autorius apie receptą: Kad mėgstu ir man patinka gaminti, tikriausiai nereikia nei klabėti ir pasakoti. Bet aš taip pat labai mėgstu skaityti kulinarinius žurnalus, bei knygas. Patinka sekti kelias maisto Kad mėgstu ir man patinka gaminti, tikriausiai nereikia nei klabėti ir pasakoti. Bet aš taip pat labai mėgstu skaityti kulinarinius žurnalus, bei knygas. Patinka sekti kelias maisto grupes „Facebook“. Taip randu idėjų, sužinau naujus skonių derinius ir kitaip plečiu savo žinias. Šie kepsneliai ir padažo idėja, būtent ir yra iš vienos maisto grupės. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas vištienos filė
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai prieskonių vištienai
2 šaukšteliai džiovintų žolelių mišinio
0.5 šaukštelio kario
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį miltų
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
Padažui:
0.5 vieneto brokolių
0.5 stiklinės pieno
50 gramų sviesto
2 šaukštai grietinės
30 gramų fermentinio sūrio
2 šaukšteliai miltų
1 žiupsnelis kario
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė supjaustome kepsniukų dydžio gabaliukais. Pabarstome druska, pipirais, smulkintu česnaku, vištienos prieskoniais, žolelėmis, kariu ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.
2.
Kepsniuką voliojame į miltų ir džiūvėsėlių mišinį, į kiaušinių plakinį ir vėl į miltus. Apkepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
3.
Pasigaminame padažą: brokolius apverdame sūdytame vandenyje apie 3 min, perliejame šaltu vandeniu ir susmulkiname.
4.
Keptuvėje išlydome sviestą, sudedame brokolius, grietinę. Pakaitiname apie kelias minutes. Pabarstome miltų ir pilame šiek tiek pieno. Kaitiname, kol padažas pradės tirštėti. Gardiname druska, kariu ir tarkuotu sūriu.
5.
Valgėme kepsniukus su kuskusu ir šiuo padažu. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital