Vištiena švelniame garstyčių padaže

AUTORIUS:
Živilė, Valgė spalvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištiena švelniame garstyčių padaže
Vištiena švelniame garstyčių padaže
Vištiena švelniame garstyčių padaže
Vištiena švelniame garstyčių padaže
Autorius apie receptą: Tai klasikinis, labai lengvai pagaminamas, prancūziškas patiekalas. Jo skonis tikrai nustebins. Puikiai tiks savaitgalio pietums ar vakareinei. Tai klasikinis, labai lengvai pagaminamas, prancūziškas patiekalas. Jo skonis tikrai nustebins. Puikiai tiks savaitgalio pietums ar vakareinei. Živilė, Valgė spalvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vištienos sultinio
8 vienetai vištienos šlaunelių mėsos (be kaulų ir mėsa)
50 mililitrų grietinėlės, 30% riebumo
1 vienetas poro
6 šaukštai dižono garstyčių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas dižono garstyčių grūdeliais
10 šakelių čiobrelių šakelių (apytikriai)
2 šaukštai petražolių
2 šaukštai krapų
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C laipsnių temperatūros.
2.
Vištieną pabarstyti druska, pipirais, dėti garstyčias ir įtrinti.
3.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, sudėti vištieną, apkepti iš abiejų pusių, maždaug 4-5 minutes kiekvieną pusę. Tuomet perkelti vištieną į karščiui atsparų indą.
4.
Česnako skiltelę sukapoti, porą smulkiai supjaustyti.
5.
Į tą pačią keptuvę sudėti česnakus, porus ir pakepti apie 5 minutes, kol taps skaidrūs. Į keptuvę pilti vištienos sultinį, suberti čiobrelius ir užvirti. Gautą padažą supilti ant vištienos.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40–50 minučių, kol vištiena visiškai iškeps.
7.
Prieš patiekiant supilti grietinėlę ir pabarstyti smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital