Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Vištiena su pelėsiniu sūriu įdarytos cukinijos
Autorius apie receptą: Tai dar vienas receptas iš paprastų, maistingų bei stilingų patiekalų repertuaro arba atsakymas į klausimą – ką daryti su visomis močiutės cukinijomis? Gaminti vištiena ir Tai dar vienas receptas iš paprastų, maistingų bei stilingų patiekalų repertuaro arba atsakymas į klausimą – ką daryti su visomis močiutės cukinijomis? Gaminti vištiena ir Vilvi Memel blue pelėsiniu sūriu įdarytas cukinijas! (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos (galima naudoti kalakutieną, triušieną ar virtus lešius)
4 vienetai cukinijų (nedidelių)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal skonį pelėsinio sūrio (naudojau Vilvi Memel Blue )
pagal skonį sūrio (naudojau Vilvi Memel Prussia)
Patiekiant:
pagal skonį grietinės (naudojau Vilkyškių arba kefyro)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Naudokite 4-ias cukinijas, kurių luobelė dar vis minkšta. Cukinijas perpjaukite per pusę, iš vidaus šaukšteliu išskobkite pusę minkštimo, bet jo jokiu būdu neišmeskite.
2.
Cukinijas apšlakstykite pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi, pasūdikite. Kepkite 180°C orkaitėje 20 min.
3.
Kol cukinijos kepa, ruoškite įdarą. Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą cukinijos minkštimą, kurį išskobėte.
4.
Tuo tarpu 500 g. vištienos (arba kalakutienos, triušienos, kitos mėsos, virtų lęšių) peilio ir muštuko pagalba susmulkinkite iki maltos mėsos konsistencijos. Arba tiesiog sumalkite mėsmale.
5.
Kai nugaruoja didžioji dalis vandens iš cukinijų keptuvėje, dėkite vištieną, berkite mėgstamų prieskonių, pasūdikite. Kepinkite, kol apskrunda.
6.
Cukinijų puseles pripildykite vištienos, ant viršaus dosniai trupinkite Vilvi Memel blue pelėsinio sūrio ir dėkite Vilvi Memel Prussia sūrio riekelėmis tiek, kiek norisi.
7.
Šaukite į orkaitę dar 10 min., traukite sūriui išsilydžius. Patiekite su Vilkyškių grietine (galima praskiesti vandeniu dėl konsistencijos) arba Vilkyškių kefyru ir svogūnų laiškais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital