Vištiena ir sūriu įdaryti prancūziško batono bokšteliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Įdaryti batono bokšteliai
Įdaryti batono bokšteliai
Įdaryti batono bokšteliai
Įdaryti batono bokšteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas prancūziško batono
1 vienetas vištienos krūtinėlės (arba faršo)
200 gramų pievagrybių
2 vienetai pomidorų
100 gramų grietinėlės
80 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną supjaustykite į vienodas dalis - bokštelius ir iš jų išimkite minkštimą (dugne truputėlį palikau minkštimo).
2.
Vištienos krūtinėlę sumalkite. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Į smulkintą vištieną įmaišykite keptus svogūnus, pridėkite smulkinto česnako, druskos, pipirų ir ir išmaišykite. Šiuo faršu užpildikite batono bokštelius, palikite viršuje vietos.
3.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepkite keptuvėje su truputėliu aliejaus, vėliau įpilkite grietinėlę, įdėkite smulkintų krapų. Grybų padažą uždėkite ant vištienos, ant viršaus uždėkite po pomidoro riekelę su grietine (arba grietinėlės užpilkite) ir pabarstykite tarkuotu sūriu, uždenkite folija.
4.
Kepkite orkaitėje 200 - 220 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Iki kepimo pabaigos likus 10-iai minučių foliją atidenkite, kad bokšteliai apskrustų. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Taika
2019-01-09 11:49
Nedarykit. Neverta. Tikrai nieko gero. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital