Virtų bulvių blynai su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Virtų bulvių blynai
Virtų bulvių blynai
Virtų bulvių blynai
Autorius apie receptą: Kaip žinia, bulvės ir lašiša tarpusavyje labai draugauja, todėl sujungti juos į bendrą patiekalą yra gera mintis. Taigi, šiam kartui siūlau lengvai paruošiamus blynelius ir Kaip žinia, bulvės ir lašiša tarpusavyje labai draugauja, todėl sujungti juos į bendrą patiekalą yra gera mintis. Taigi, šiam kartui siūlau lengvai paruošiamus blynelius ir labai skanius. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
660 gramų bulvių (virtų)
100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis petražolių
pagal poreikį krakmolo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
300 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 pundelis krapų (galima naudoti džiovintus)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Blynams bulves sumalti, sudėti į didelį dubenį plokščiu dugnu. Masę padalinti į 4 dalis. Vieną dalį išimti, uždėti ant likusių bulvių. Likusį tarpą užpildyti krakmolu tolygiai iki bulvių.
2.
Lašišą supjaustyti kubeliais, susmulkinti petražoles, suberti į dubenį su bulvėmis, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išminkyti.
3.
Iš paruoštos bulvių masės formuoti blynelius.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti blynelius ir kepti iš abiejų pusių iki kol apskrus.
5.
Padažui į keptuvę įpilti aliejaus. Įkaitinti.
6.
Svogūną supjaustyti kubeliais, suberti į keptuvę ir kepti kelias minutes iki kol svogūnas taps skaidrus. Tuomet supilti grietinėlę, sudėti garstyčias, pabarstyti druska, pipirais ir troškinti iki kol padažas sutirštės, išjungti ugnį.
7.
Susmulkinti krapus. Suberti į keptuvę su padažu ir permaišyti.
8.
Blynelius tiekti su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital